Information från klubbstyrelsen

Vetlanda jujutsuklubb 2021

Hej alla knattar ungdomar, seniorer m.fl. Tyvärr har vi fortsatt en ansträngd situation med hög smittspridning i vårt område. Det är därför inte troligt att vi öppnar för träning förrän tidigast i slutet på vårterminen (och då kanske utomhus).

För att vi inte skall glömma bort varandra hoppas vi dock på att vi kan träffas, på avstånd så klart, och göra något skoj under våren, vad vet jag cykeltur, brännboll, grillkalas med lite jujutsuövningar (kom gärna med förslag).
Vi, klubbledning och tränargruppen, planerar att göra ett par instruktionsvideos med lite övningar som man kan göra hemma för att inte glömma bort din jujutsu. Lite uppvärmning och stretching samt grundläggande tekniker steg och förflyttningar.

 För att vi skall kunna hålla verksamheten igång och genomföra ovanstående har vi beslutat att under vårterminen ta ut en frivillig medlemsavgift på 200 sek, denna avgift täcker bl.a. försäkring för alla i klubben, vid kommande aktiviteter/träning. Avgiften kommer även att ge tillgång till våra filmer.

Vi vädjar till alla att betala in denna ”lilla” medlemsavgift för att klubben skall kunna hålla verksamhet framöver.
Du får gärna kontakta oss med dina frågor

Vänliga hälsningar
Klubbstyrelsen

Vetlanda 2021-05-03

För betalning använd:
PG: 468 81 55-3 Glöm inte namn på den tränande.
Swish:
123 032 8427 Glöm inte namn på den tränande.