Information till tränande och föräldrar vid Vetlanda Jujutsuklubb

Inneträning i dojon från v41-5/10, tider nedan och på startsidan.
Måndag 17.30 - 18.30 Ungdom fr. 11 år
Måndag 18.30- 20.00 Vuxna fr. 16 år
Onsdag 17.30 - 18.30 Knattar fr. 7 år
Onsdag 18.30 - 20.00 Vuxna fr. 16 år
Torsdag 17.30 - 18.30 Ungdom fr. 11 år

Vi kommer göra vårt bästa för att anpassa träningen på ett säkert och tryggt sätt enligt Folkhälsomyndighetens (FHM) och Svenska Budo- och kampsportsförbundets rekommendationer.

Detta innebär att:
Träningen anpassas för att minska smittspridning mesta möjligt. Träning sker med mindre rotering av tränande. Handsprit finns tillgängligt i dojon och skall användas vid byte av träningspartner och i övrigt när tränare säger till.

Vid ändrade förhållanden eller restriktioner kan träning ställas in med kort varsel. Vi försöker då nå ut med detta så snart som möjligt via våra kanaler, hemsidan, Facebook och Supertext.

Vi hoppas ni kan hjälpa oss att följa dessa regler så vi kan hålla i gång träningen på ett bra sätt.

Terminsavgifter
Klubbens ledning kommer att sträva efter att hålla igång träning på olika sätt. Du som är förälder eller tränande kan hjälpa oss på flera sätt. Först och främst behöver alla följa de regler vi satt upp och vara extra uppmärksamma på ledarnas instruktioner. Vi hoppas också att ni kan stödja klubbens fortlevnad genom att betala in full terminsavgift även om det inte blir lika mycket träning som vanligt. Som klubb kan vi inte komma undan de fasta kostnader vi har eller de försäkringsavgifter som förbundet tar in. Hoppas på er förståelse för detta.

Enklast att Swisha: 123 032 8427

Ledarstöd
På styrelsemöte 20-09-02 beslutas att ledar och styrelsearvoden för 2020 inte kommer betalas ut. Som ett, om än litet, bidrag till att hålla nere klubbens kostnader under de rådande omständigheterna.

Vänliga hälsningar styrelsen/ledarna

 

Tillbaka